Vromans Kozijnen

Home Interior

Living Space

Is “Vromans Kozijnen” een zorgverlener?

Nee, “Vromans Kozijnen” is géén zorgverlener.
Maar tóch zal GebrokenBrein de komende 3 jaar worden ondersteund door Vromans Kozijnen.GebrokenBrein is een website dóór-en-vóór mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Kunststof Kozijnen

Ramen en deuren – Hollands Blok

Dit profiel heeft namelijk meer ruimte voor een extra glaslaag. Dus in combinatie met drievoudige beglazing is dit profiel ook perfect geschikt voor energieneutraal wonen.

Ramen en deuren – Hollands Accent

Het profiel Hollands Accent kenmerkt zich door de subtiele vorm door de ‘knik’ in het kozijn.

Ramen en deuren – Hollands Facet

Het profiel Hollands Facet kenmerkt zich door het schuin aflopende blokprofiel.

Hollands Blok

Hollands Accent

Hollands Facet

Vromans Kozijnen levert en plaatst kunststof kozijnen die voor ons op maat worden gemaakt door Select Windows.

Zij maken de kozijnen op basis van Schüco profielen. Dat leidt tot kwalitatief hoogwaardige kozijnen, inbraakwerend en onderhoudsarm.

Deze kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en kennen een lange levensduur. Daarom geven we 15 jaar garantie op deze kozijnen. Dat doen we ook op de kleur en de structuur. Bovendien zijn deze kozijnen voorzien van het VKG keurmerk.

Kunststof

Kies voor kunststof en je kiest voor comfort, gemak, duurzaamheid en veiligheid. Kunststof is namelijk een prima materiaal voor ramen, deuren en schuifdeuren.

Aluminium

De strakke eigenschappen van het materiaal maken aluminium tot de favoriet voor liefhebbers van architectuur en design.

Vromans Kozijnen

Wim Rötherlaan 16
5051 JS Goirle

Tel. 013 – 720 08 00
info@vromans.nu

Ferro

Cubic

Classic

Aluminium Kozijnen

Vromans maakt kozijnen en deuren op maat in de eigen fabriek. Dat doen we met de profielen van Reynaers Aluminium. Voor serres met zeer smalle profielen en vouwwanden gebruiken we de producten van Solarlux. Met deze twee leveranciers bieden we een kwalitatief en betrouwbaar totaalpakket op het gebied van aluminium ramen, deuren, serres en vouwwanden.

SlimLine 38

SlimLine 38 is een ultraslank aluminium raam- en deursysteem. Het voldoet aan alle moderne thermische prestaties op gebied van isolatie, wind- en waterdichtheid. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid voor toepassing van drievoudige beglazing. De strakke uitstraling past uitstekend bij renovatieprojecten als vervanging van stalen ramen.

SL 38 is beschikbaar in drie stijlen: Ferro, Cubic en Classic.