Over GebrokenBrein

Een website dóór en vóór NAH-ers

Jaren geleden kreeg ik totaal onverwachts CVA wat heel mijn leven veranderde. Toen ik na het ziekenhuis- en revalidatietraject thuis kwam zat ik met de volgende vraag: “Hoe moet ik nu verder en wie kan mij daarbij helpen?”

Vragen die wij voorheen niet hadden

Hoe moet ik nu verder?

Ik had weinig tot geen handvatten meegekregen voor de periode na het revalidatietraject en ben samen met mijn vrouw gaan zoeken wat er allemaal te vinden is op het gebied van hulpverlening.

En wie kan mij daarbij helpen?

Na vele omwegen kwam ik bij een combinatie van een aantal zorgverleners terecht om een 2-jarige cursus te volgen met de bedoeling mijn levenspad beter te kunnen uitstippelen. In die combinatie zat ook Fysio Sport & Therapie om met sport en spel om de mobiliteit en vermoeidheid aan te pakken.

Ik kwam er achter dat mijn cursusgenoten ook vragen hadden zoals:

   • Hoe moet ik nu verder?
   • Ik kan niet tegen lange werkdagen.
    Hoe moet het verder?
   • Wie helpt mij bij mijn werkgever?

Dit is wat GebrokenBrein betekent

Een kruispunt van wegen

Tussen NAH-er en Zorgverleners

Bij GebrokenBrein kruisen de wegen van NAH-ers en hulpverleners elkaar. Iedereen die affiniteit heeft met de doelgroep NAH (NAH-er, familie, professionele hulpverlening, enz.) heeft de mogelijkheid iets te plaatsen op de site.

Een leesbare website voor mensen met hersenletsel

Veel NAH-ers hebben problemen gekregen met het lezen van teksten (teveel informatie) en daarom wil GebrokenBrein graag op een prettige manier leesbaar zijn voor de NAH-er en mantelzorger.